Nyheder

Yoga er oprindeligt lavet af mænd og til mænd, men kvinder har været og er forsat gode til at benytte sig af de mange fordele der er ved denne fysiske træningsform, og har derfor overtaget yogaen. Ønsker du som mand at vinde lidt af yogaen tilbage og samtidig gøre noget godt for din egen sundhed- så har du nu muligheden ??. Y3 holdet er åben for begge køn, men her mange af herrerne har valgt at samle sig.
 
Jeg underviser primært i Hatha yoga, men med inspiration fra flow og yin yoga. Vi udfører de klassiske yogastillinger med fokus på et frit åndedræt, balance, styrke og smidighed. Det er en rolig og styrkende yoga form, hvor serierne vil blive udført i et langsomt flydende tempo. Træningen starter med en mindfulnessøvelse, så en rolig lang opvarmning. Derefter laver vi de mere dynamiske og styrkende stillinger. Den sidste del af træningen bruger vi på dybe stræk, en nedkøling og slutter til sidst af med en behagelig lang afspænding så du forlader timen med ro i krop og sind. Holdet er til dig der ønsker en sund fysisk træning der toner kroppen og træner sindet.

Jeg bestræber mig altid på at skabe et så rummelig og præstationsfrit rum som muligt. For mig handler yoga ikke om at kunne udføre stillingerne perfekt, men mere om at øge kropsbevidstheden samt at opdage hvad der sker i kroppen og sindet på vej ind og ud af stillingerne. Den øget kropsbevidsthed hjælper med at både genoptræne og forbygge skader.

Lone Thomsen - Yoga Instruktør 
Instagram
Vi takker vore sponsorer